Friday 14 November 2014

Tidig Trotsålder

Ni vet en sån där vän som är så perfekt hela tiden, som man låtsas att man gillar supermycket men man typ helst hade deletat från facebook? Eller är det bara jag som har sådana?

Men livet lever väl - Bönan börjar nog gå in i Terrible Two´s eller Trotsåldern. Brukar inträda nån gång runt 2, men som väntat verkar Bönan på G redan nu efter 18 månader. När man just pustat ut lite och diskret suckat nu är nog det värsta över.

Tjena. Välkommen till skrikfest, bebis i brygga, tårar som bokstavligen sprutar (trodde detta ej var möjligt) när mamma får för sig idiotiska saker som till exempel
-sitta i bilen
-klä på sig
-borsta tänderna
-lägga sig

Ja ni ser.

För några dagar sedan tog jag nämligen upp ämnet ska vi ha ett barn till med maken. Inledningsvis var maken chockad, förvirrad och lite osäker på om jag skojade. Tillslut bestämmde vi oss för att saken eventuellt kunde diskuteras, datum för diskussion ej fastställt. Det var helt klart detta som sporrade Bönan. Frågan ska vi ha ett barn till följs just nu av frågorna varför vill någon överhuvudtaget ha ett barn till och möjligtvis hur länge kan man isf vänta - nån som är up to date med de senaste teknologiska framstegen?



No comments: