Tuesday 7 July 2015

Festar i skogen

Orkar typ inte skriva om hur lite jag sover - så tog en liten paus där. 

Men jag kan ju säga att Bönan fortfarande visar noll tecken på att vilja sova genom hela natten. Har man tur får man sova till tre-tiden, sedan brukar det bara vara att lomma ner och krypa ner under hennes iskalla lakan med den förhoppningen att man kanske får slumra lite innan det är dags för uppstigning runt klockan 6. Pappa duger dessutom inte. Då skriks det MAAAAMMMMMMAAAA tills man garanterat har vaknat. Bra där. 

Var ut och besökte en bandmedlem till maken och hans fru (samt två barn i 0-2 års åldern). De bor verkligen i, vad jag på australienska brukar kalla, fuck-fuck-fuck. I en avkrok bakom en avkrok, bakom ett berg. Det blev en kul kväll, som oväntat urartade pga rött bubbelvin (yes, you heard me) och två mammor i 30 års åldern som bondade på det provisoriska dansgolvet mellan högar av plastleksaker. Barnen hade nog somnat, hoppades vi. Jag kallar kvällen "bogan bash in the bush." Haha. Rätt jobbigt att köra 2.5 timmar bakfull med en 2-åring i bilen dock. Det kan inte rekommnderas. 

I alla fall så hade fruns 2-åriga dotter sovit som en sten från kl 19 till kl 7 sedan hon var 12 veckor. Sånt som alltid är kul att jämföra. 


No comments: