Thursday 27 September 2012

Headline

This little headline in local paper today... Laughing In My Face.


NOOOOOOO! It's all a lie!

1 comment:

Anonymous said...

Hej Anna,

Tack för en trevlig blogg! Jag försökte hitta din mailadress på sidan, men får använda ett kommentarsfält för att nå dig istället.

Jag undrar om jag skulle kunna få erbjuda dig ett gratis recensionsexemplar av min nya bok Stora Australienmanualen? Precis som din blogg Anna In Australia vänder den sig till svenska Australien-vänner, och kanske kan den vara av intresse för dina läsare och besökare.

Jag heter Anders Liljeqvist, är admin för Facebook-gruppen "Svenskar i Sydney" (~1300 medlemmar), har bott i Sydney sedan 2006 och har där jobbat i flera år på olika sätt i den svenska gemenskapen (svenska kyrkan, Swedish Council). Efter många år i landet är jag både svensk och australisk medborgare, och numera driver jag som ett stort hobbyprojekt bloggen SwedesInAustralia.com som vänder sig till svenska Australienvänner på väg till eller i Australien.

Tidigare i år gav jag ut boken Stora Australienmanualen som e-bok, och igår kom provtrycket av den från tryckeriet. I november kommer den att finnas i bokhandeln i Sverige.

Ambitionen bakom boken är att gå igenom allt det praktiska som svenskar behöver känna till för att på egen hand flytta till Australien som backpackers, utlandsstudenter, expats med jobb eller för att emigrera permanent.

Här är några tjuvtittsbilder från mitt köksbord tidigare idag: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151048943340025.417894.540455024&type=1&l=cdad1f4992
Bilderna finns även på imgur.com om du inte har Facebook: http://imgur.com/a/WuOgB#5

Nu börjar mitt arbete att försöka nå ut till potentiella läsare, och jag vill särskilt nå ut till de större svensk-australiska bloggarna. Om du känner för att skriva en recension och, om du gillar boken kan tänka dig att ge mig ett par länkar från din blogg, så skickar jag mer än gärna en kopia av e-boksversionen av boken.

Om du är intresserad så får du gärna skicka ett mail till anders@swedesinaustralia.com så pratar vi mer! Jag länkar också gärna till dig från http://www.swedesinaustralia.com. :-)

Vänliga hälsningar,
-Anders Liljeqvist